verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Badkamer tips: meer ruimte!

 Badkamer tips meer ruimte

 

Meer uit uw sanitair halen? Dat is minder ingewikkeld dan het lijkt. Met het plaatsen van een paar nieuwe items oogt uw badkamer in een handomdraai een stuk ruimtelijker. Zelfs de kleinste badkamer biedt u dan alle ruimte om op een ontspannen manier uw dag te beginnen of te eindigen. Sanitairstunter Maxaro biedt u niet alleen altijd de laagste prijs, ook kwaliteit staat bij hen opvallend hoog in het vaandel.

Het geheim van de douchewand
Heeft u op dit moment een douchecabine? Met bijvoorbeeld bestickering of melkglas? Dan oogt uw badkamer waarschijnlijk nogal klein. De douchecabine belemmert de ruimtelijke uitstraling van uw badkamer. Hoe minder massieve objecten er in uw badkamer staan, hoe groter deze lijkt. Niet verwonderlijk dat de douchewand meer en meer zijn intrede doet in de badkamerwereld. Een douchewand is vrijwel altijd gemaakt van doorzichtig glas en wordt met pijlers vastgezet in de vloer van uw badkamer. Dat geeft een veel ruimtelijkere, luxere uitstraling dan een douchegordijn. Deze douchegordijnen ogen na verloop van tijd minder fris en plakken vaak vast aan uw lichaam. De douchewand maakt een douchebak en –cabine overbodig, maar houdt toch warmte in de douche. Gespetter in de badkamer? Daar hoeft u dankzij de douchewand ook niet bang voor te zijn. Doordat u dankzij de doorzichtige douchewand gelijk de badkamerwand ziet, oogt uw badkamer groter dan ooit.

Ultieme opbergplek
Een groot probleem in vele badkamer: een gebrek aan opbergruimte. Want waar laat u al die handdoeken? Om nog maar niet te spreken over die voorraad shampoo en douchegel. Bij Maxaro vindt u een overvloed aan badkamermeubels. Want een opgeruimde badkamer is een ruimtelijke badkamer. Zorg ervoor dat alle rommel netjes opgeborgen is in uw gloednieuwe houten badkamermeubel en kies ervoor om alleen een paar matchende accessoires te plaatsen. Er is altijd wel een badkamermeubel dat aansluit op uw smaak en wensen. Gaat u voor een wastafelkast met handige lades, of kiest u liever voor een smalle vrijstaande kast? Combineer de varianten en u weet zeker dat al uw spullen netjes opgeborgen zijn. Tip: heeft u kinderen? Kies er dan voor om ieder zijn eigen plankje te geven. Overzichtelijk én opruimen wordt zo een stuk leuker. Kom maar op met die ruimtelijke badkamer!

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures