verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Cubiqz! kartonnen meubels

  

Kartonnen meubels voor tijdelijke woningpresentatie

Een woning verkopen? Dan wil je dat zoveel mogelijk kijkers je huis komen bezichtigen. Geen kijkers, geen kopers zo eenvoudig ligt het nu eenmaal. 85% van de potentiële kopers begint hun huizenjacht op internet. In het enorme vastgoed aanbod hebben ze slechts 30 seconden nodig om te zien of een woning interessant genoeg is om verder te bekijken. Het allereerste contactmoment moet goed zijn en daarom is het erg belangrijk om een huis goed te presenteren. De meeste huizenverkopers zijn bereid om wat aanpassingen te doen maar willen daar niet te veel geld in investeren. Het bedrijf CUBIQZ heeft daar dé oplossing voor gevonden. Slim inrichten met kartonnen meubels

CUBIQZ levert keukens, woon- en slaapkamerinrichting van karton om ruimtes te visualiseren. Door de lichtgewichtmeubels te voorzien van speciaal op maat gemaakte stoffen hoezen en door gebruik te maken van realistische fotoprints op keukens en kasten zijn de meubels bijna niet van echt te onderscheiden. Er is een compleet assortiment meubels verkrijgbaar waarmee je op een goedkope manier je woning makkelijk, snel én op alle denkbare manieren kunt inrichten. In combinatie met accessoires kun je elke sfeer creëren en laat je potentiële kopers in één oogopslag alle mogelijkheden van een woning zien. Lege woningen worden in een handomdraai omgetoverd tot compleet ingerichte woonruimtes en woningen met een gedateerde keuken of -meubilair kunnen op deze manier eenvoudig gerestyled worden.

De meest voordelige manier om tijdelijk in te richten
Voor €219.00 heb je bijvoorbeeld al een complete woonkamer inrichting. Een 2-persoons slaapkamer inclusief nachtkastjes kost slechts €55.00. Geen ondoorzichtige huurcontracten maar een vaste aanschafprijs. Je betaalt per module, daardoor is de inrichting geheel naar eigen wens én budget samen te stellen.

Met CUBIQZ is tijdelijk inrichten voor iedereen betaalbaar!

Haal meer uit een bezichtiging:
Maak de bezichtiging persoonlijker en geef de kijker de kans om alle mogelijkheden van de ruimtes te beleven. Doordat de lichtgewicht meubels van CUBIQZ eenvoudig te verschuiven en te verplaatsen zijn, kan de kijker naar hartenlust experimenteren met de meubelopstellingen. Ze zien zichzelf als het ware in hun eigen woning staan en daarmee heeft je huis een streepje voor op andere!

Snel en gemakkelijk te bestellen
De producten zijn eenvoudig via de webshop www.cubiqz.nl te bestellen en zijn uit voorraad binnen 3-4 werkdagen op locatie leverbaar.

CUBIQZ stylisten netwerk
CUBIQZ stylisten zijn experts op het gebied van verkoopstyling. Zij plaatsen desgewenst de producten en stylen de woning en nemen alles uit handen. Dat is wel zo makkelijk!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CUBIQZ Nederland: T: 06 53 844 281 E: info@cubiqz.nl of via onze website www.cubiqz.nl

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures