verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

LNV en nieuwe partners

 

Woonmagazine voorjaar 2016

Het LNV is onlangs een samenwerking aangegaan met twee nieuwe partners: CUBIQZ en Bonstaete, partners die van toegevoegde waarde zijn voor de leden van het LNV netwerk. CUBIQZ levert kartonnen meubelen voor tijdelijke inrichting van (leegstaande) woningen. Bonstaete verzorgt bouwopleidingen en woningkeuringen. Voor het LNV gaat Bonstaete cursussen Floorplanner verzorgen, alsmede cursussen NEN2580 meten. Diensten die LNV Verkoopstylisten gaan aanbieden aan makelaars. Voor LNV Verkoopstylisten gelden speciale kortingen op de diensten en producten van samenwerkingspartners.

Het LNV heeft SAMENWERKEN hoog in het vaandel staan. Samenwerken leidt tot meer. Onderzoek in de VS onder ondernemers heeft uitgewezen dat ZZP'ers die op hun eenzame eilandjes blijven en bang zijn voor concurrentie, uiteindelijk minder verdienen dan diegenen die samenwerken.

 

Binnen het LNV werken LNV Verkoopstylisten samen als collega's. Het komt regelmatig voor dat LNV'ers elkaar opdrachten doorgeven omdat zij een te volle agenda hebben, of omdat de opdracht van grote omvang is.

Het LNV als organisatie werkt als een overkoepelende marketingorganisatie voor haar leden. Ondermeer om die reden werkt het LNV samen met gerenommeerde partnerbedrijven.

Een greep uit de partners waarmee het LNV al langere tijd intensief samenwerkt:

CRISP 
NIA Academie
Staging Company 
Vakblad VASTGOED
Wonenonline en Verkoopstyling-online

 

Het LNV kan door samenwerken met deze LNV partners haar leden, in zowel Nederland als Vlaanderen, interessante kortingen bieden.

Kijk ook op de partnerpagina van het LNV voor meer partners van het LNV.

22 mei 2014 www.hetlnv.nl

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures