verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Opleiding LNV in Spanje

 


Aan de Costa del Sol blijkt een grote behoefte te zijn aan professionals die zij aan zij met de vastgoedmakelaars ter plekke, woningen en appartementen zo optimaal mogelijk presenteren. Als locatie voor de 3-daagse opleiding heeft het LNV gekozen voor Marbella.

Costa del Sol
Spanje is een populair land voor wat betreft de aankoop en het bezitten van een tweede woning. Met name de Costa’s zijn in trek, waarbij de Costa del Sol de grootste aantrekkingskracht heeft. De naam van deze kust zegt het al: de kust van de zon. Vele Europeanen hebben de laatste decennia vastgoed aangeschaft aan de Costa del Sol, als beleggingsobject voor de verhuur, of voor eigen gebruik.

Zwaar weer
De Spaanse vastgoedmarkt heeft in zwaar weer verkeerd. Sinds 2014 is een duidelijke kentering merkbaar: de woningverkopen trekken aan. Echter, menig makelaarskantoor en huiseigenaar zou wensen dat de verkoop sneller verliep. Sommige landen voelen de crisisjaren nog steeds en tweede woning eigenaren hebben hun woningen te koop gezet.

Presentatie
Aan de zuidkust van Spanje worden deze woningen op verschillende manieren gepresenteerd. Immers, de huiseigenaren hebben verschillende nationaliteiten, met ieder een eigen smaak en persoonlijke inrichting. Of, wanneer het een woning of appartement betreft bestemd voor de verhuur: onpersoonlijk en daardoor sfeerloos.

Lees meer >>

 

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures