verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Tips om je huis snel te verkopen

 


5 tips om je huis sneller te verkopen door verkoopstylingbureau More2Sell

1. Verplaats je in de koper. Wat willen zij zien en wat juist niet. Probeer terug te denken hoe het voor jou/jullie was toen je dit huis kocht. Wat waren jou wensen, wat vond jij belangrijk. Was je op zoek naar die extra (studeer)kamer, of was de tuin belangrijk.

2. Zoek naar extra bergruimte. Heb je die niet omdat je juist groter wilt wonen, kijk of je ouders/schoonouders, vrienden tijdelijke tijdelijk ruimte hebben. Of huur bij Shurgard, Extra box tijdelijk een opslagruimte en verhuis alle spullen die je de komende 6 maanden niet echt nodig hebt.

3. Ruim rommel op en gooi weg. Dit lijkt een dooddoener, maar in de praktijk gebeurd het maar al te vaak dat het huis nog te vol staat. Rommel opruimen kost niets en heeft absoluut invloed op de verkoopprijs. Wat is rommel: verzamelingen, spullen op kasten, je overvolle bergruimte, je overvolle kasten, spullen die elke doorgang belemmeren, de kinderbox in de woonkamer. En, het scheelt straks bij de verhuizing naar je nieuwe huis.

4. Fix je achterstallig onderhoud. De deurbel die het al een halfjaar niet doet, de keuken die toch wel een frisse witte sausbeurt kan gebruiken, de plintjes die nog steeds niet gelegd zijn. Jij ziet het niet meer, maar een potentiele koper valt het des te meer op. Het geeft een indruk dat je niet voor je huis/je kapitaal hebt gezorgd en …. Het heeft invloed op de verkoopprijs. Weer meer ruimte om te onderhandelen.

5. Kijk kritisch naar elke ruimte in je woning. Wat is de functie van de ruimte en is die sfeervol ingericht. Hoe kan je die nu het beste presenteren op internet en bij bezichtigingen. Vraag advies bij experts zoals makelaar, woningfotograaf of verkoopstylist. Een goed gestylde, sfeervolle en professioneel gefotografeerde woonkamer doet wonderen. De eerste indruk blijft het langst hangen.

Je huis staat al enkele maanden te koop. Wel af en toe kijkers. Maar geen kopers. Hoe komt dat en wat ga je doen? Andere makelaar? Vraagprijs omlaag? Weer een keer adverteren? Schakel een verkoopstylist in van More2Sell en je huis wordt verkocht.

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures