verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

AtHome Styling

 interieuradvies

AtHome Styling

Dr.Poelsstraat 14
5351 GA Berghem
Telefoon: 06-57543730
info@athome-styling.nl
www.athome-styling.nl

VERKOOPSTYLING
Staat je huis te koop, of komt het binnenkort te koop te staan? Natuurlijk wil je je huis zo snel mogelijk en voor de beste prijs verkopen. In dat geval is verkoopstyling echt iets voor jou. In Amerika is het al gebruikelijk dat huizen verkoopklaar gemaakt worden met behulp van een deskundige, om op die manier het huis zo optimaal mogelijk te presenteren.

Verkoopstyling benadrukt de goede accenten van de woning en laat de mogelijkheden zien in plaats van de beperkingen. AtHome Styling kan, met een aantal eenvoudige aanpassingen, ervoor zorgen dat kijkers enthousiaste kopers worden. Tijdens het eerste bezoek, wat ongeveer 3 uur zal duren, zal ik de woning kritisch bekijken en beoordelen waar de zwakke punten van de woning zitten en wat juist de sterke punten zijn. Ook zal ik meteen tips geven, waar je zelf mee aan de slag kunt. Waar dat mogelijk is, wordt de woning meteen geneutraliseerd, zodat je woning aantrekkelijker wordt voor een zo breed mogelijk publiek. Nadat het plan van aanpak is uitgewerkt, wordt het tijdens de vervolgafspraak voorgelegd. Als het beschikbare budget besproken is, wordt gekeken welke zaken aangepakt worden. Ten onrechte wordt gedacht dat een verkoopstyliste duur is, maar een goede verkoopstyling verdient zich altijd terug. Een investering voor een verkoopstyliste, heeft een gunstiger effect op de woning, dan het verlagen van de verkoopprijs.

Met een beperkt budget, veel creativiteit en ruimtelijk inzicht zorgt AtHome Styling voor een woning die lichter, ruimer en gezelliger is en klaar voor de verkoop!

INTERIEURSTYLING
Of je nu een nieuw huis hebt, of je wilt je bestaande woning een complete metamorfose geven, of misschien alleen de woonkamer restylen? Zie je door het gigantische aanbod aan gordijnen, zonwering, vloerbedekking en woonaccessoires, door de bomen het bos niet meer?
AtHome Styling kom graag bij je langs om de woning te bekijken en de sfeer te proeven. Ook wordt gekeken wat de technische mogelijkheden zijn voor zonwering of gordijnen. Daarna gaan we rond de tafel, om je persoonlijke wensen aan mij voor te leggen en op basis van die gegevens ga ik aan de slag om een uniek, passend ontwerp samen te stellen. Dat ontwerp kan een compleet stoffering plan zijn, zodat je in één oogopslag het plan van aanpak kunt voelen en beleven; Welk type gordijnen en zonwering passen het best bij je smaak en woning, welke vloerbekleding past daarbij en om het resultaat te optimaliseren, wordt gekeken welke woonaccessoires voor de finishing touch kunnen zorgen. Een kleuradvies voor muren en kozijnen kan het stylingplaatje compleet maken. Kortom, ik help u graag op weg!

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures