verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Accentinhuis

 
Woonmagazine voorjaar 2016


interieuradvies

Accentinhuis

Joh. Frisopark 73
5684 GD BEST
Telefoon: 06-25473240
info@accentinhuis.nl
www.accentinhuis.nl

Accent in Huis is een gediplomeerd stylingbureau en gespecialiseerd in optimale woningpresentatie voor verkoop.

Een huis wordt gekocht op basis van een gevoel. Het is de kunst om hierop in te spelen en uw woning er uit te laten springen. De aanpak van Accent in Huis is flexibel en resultaatgericht. Wij streven er naar om met weinig middelen een verpletterende eerste indruk te creëren en van kijkers, kopers te maken.

 

Accent in Huis helpt u stap voor stap om tot het beste resultaat te komen.

Stap 1: Intakegesprek Tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek worden uw vragen beantwoord en uw wensen geïnventariseerd. Als u besluit gebruik te maken van één van de diensten van Accent in Huis maken we een afspraak voor stap 2.

Stap 2: Analyse en advies Om tot een compleet advies te komen gericht op de juiste doelgroep inventariseert de verkoopstyliste uw woning én onderzoekt zij de markt. Per ruimte ontvangt u advies over de te ondernemen acties om deze optimaal te presenteren. Naar keuze ontvangt u het advies tevens uitgewerkt in een praktisch actieplan.

Stap 3: Aan de slag Aan u de keus. Gaat u zelf aan de slag of kan Accent in Huis hierin nog iets voor u betekenen? Alles is mogelijk. Voorafgaand bespreken we altijd welke acties we (op basis van offerte) voor u gaan verzorgen.

Stap 4: Finishing Touch Uw woning afstylen voor fotografie en/of bezichtiging is een stap die niet mag ontbreken! We helpen u graag het spreekwoordelijke puntje op de i te zetten en in overleg met u zullen we hier, indien nodig, extra accessoires bij gebruiken.

Stap 5: Professionele fotografie Accent in Huis laat uw huis optimaal in beeld komen voor die zo belangrijke eerste indruk op internet, advertentie en brochure.

Overige diensten

  • Inrichting bij leegstand De belangrijkste ruimtes in de woning (entree, woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer) worden sfeervol ingericht met meubels, accessoires, verlichting, planten en wanddecoratie afgestemd op de juiste doelgroep.
  • Aankoopadvies en - aankoopbegeleiding van meubels en accessoires benodigd voor woningpresentatie.
  • Tekstomschrijvingen ter completering van uw woningpresentatie op internet, advertentie en/of (digitale) brochure.
  • Plattegrond van uw woning ter completering van uw presentatie op internet en (digitale) brochure.
  • Gastvrouw Verkoopt u uw woning particulier of via een internetmakelaar waarbij u zelf de bezichtigingen regelt? Accent in Huis presenteert uw woning aan potentiële kopers op momenten dat u daar zelf geen tijd voor heeft.

Uitgebreide informatie over prijzen en mogelijkheden lichten wij u graag persoonlijk toe. Neem dus gerust contact met ons op. Graag tot ziens!

Conny de Bresser

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures