verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

In-Styl verkoopstyling

 interieuradvies

In-Styl interieur en styling

Oude Vest 4 / III /
4811 HT Breda
Telefoon: 06-27373994
info@interieurstyling.nl
www.interieurstyling.nl


Heeft u moeite uw huis zodanig in te richten waarin u zich ook echt thuis voelt? Rieneke de Kroon van In-Styl Interieur en Styling uit Breda helpt u met het zoeken naar de juiste oplossing: een mooi ingericht huis, waarin u zich prettig voelt! Deze opgeleide interieurstyliste en verkoopstyliste kenmerkt zich als innovatief, jong en eigenzinnig.

Er zijn veel mogelijkheden om met eigen ideeën en wensen en met de hulp van Rieneke een fantastisch interieur te creëeren. Aan u om te beslissen in hoeverre Rieneke betrokken is bij de uitvoering.

Kleuradvies
Dit bestaat uit een adviesgesprek van één uur op het kantoor van In-Styl Interieur en Styling waarbij kleuren en materialen worden besproken.

Interieuradvies basic
Dit begint met een intakegesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek bespreekt Rieneke de wensen en voorkeuren en maakt ze foto’s van het woongedeelte. Later wordt het advies gepresenteerd op kantoor in Breda. U ontvangt hierbij:
een sfeervoorstel, een indelingsvoorstel aan de hand van een plattegrondtekening, een kleurvoorstel
Dit interieuradvies kost slechts € 350,- inclusief B.T.W.
Hiermee heeft u iets concreets in handen waarmee u zelf de woning kunt inrichten.

 

 

Interieuradvies uitgebreid
Dit is een uitgebreide versie van het bovenstaande interieuradvies. Het begint ook met een intakegesprek bij u thuis. Nadat alles is besproken wordt het advies op kantoor gepresenteerd. Bij dit advies ontvangt u ook meubelvoorstellen en een compleet boekje met daarin alle voorstellen overzichtelijk.
Dit uitgebreide interieuradvies kost u slechts € 450,- inclusief B.T.W.

Turn-key
Rieneke de Kroon is gespecialiseerd in het volledig sleutelklaar opleveren van (particuliere) woningen. In-Styl maakt het ontwerp. In dit ontwerp komt zo veel mogelijk aan bod, zoals meubel-, kleur- en materiaalvoorstellen, evenals een kostenoverzicht.

Na presentatie van het ontwerp, zal de realisatie uitgevoerd worden, onder leiding van In-Styl. De uitvoering hiervan zal gebeuren met behulp van specialisten op hun vakgebied. Alles wordt u uit handen genomen.
De woning wordt volledig sleutelklaar opgeleverd en het genieten kan beginnen.

Modelwoningen
In een nieuwbouwproject kan het aantrekkelijk zijn één van de te koop staande woningen in te richten als modelwoning. Hierdoor krijgt de potentiële koper een goed idee van de (ruimtelijke) mogelijkheden van de woning. Door de woning sfeervol in te richten zullen mensen zich er snel thuis voelen.

In-Styl richt modelwoningen in voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en makelaars. U kunt alles overlaten aan In-Styl. De stoffering wordt door de opdrachtgever afgenomen. Het meubilair en de aankleding worden gehuurd voor een bepaalde periode. In-Styl werkt met vaste prijzen, waardoor meteen duidelijk is wat de modelwoning zal kosten. Neem contact op met In-Styl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures