verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Fullhouse Meubelverhuur

 
gratis woonbrochures


interieuradvies

Fullhouse Meubelverhuur

Jan van Havenstraat 36
5724 AV Ommel
Telefoon: 06-2900 2407
info@fullhousemeubelverhuur.nl
www.fullhousemeubelverhuur.nl

Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig. Dit komt omdat aspirant kopers geen inschatting kunnen maken van lege ruimtes. Onderzoek wijst uit dat gemeubileerde woningen sneller verkopen. Woningen moeten tegenwoordig een verpletterende indruk achterlaten op diverse woningsites. Want als het geen liefde op het eerste gezicht is, is de kans klein dat het tot een aankoop leidt. Full House Meubelverhuur biedt dé oplossing door leegstaande woningen tijdelijk in te richten met kwalitatief hoogwaardige meubels en accessoires. Woningen die door Full House Meubelverhuur zijn ingericht onderscheiden zich met een onvergetelijke eerste indruk zowel op internet áls tijdens een bezichtiging.

Full House Meubelverhuur is het grootste landelijk opererende meubelverhuurbedrijf van Nederland. Woningcorporaties, makelaarskantoren en particulieren huizenverkopers maken gebruik van onze diensten.

De kracht van Full House Meubelverhuur is dat de gehele woning gemeubileerd wordt, ingeacht de grootte van de woning. Elk vertrek in de woning wordt ingericht, van kelder tot zolder met smaakvolle en kwalitatief hoogwaardige meubels en accessoires

Full House Meubelverhuur werkt niet met standaard woonwarenhuis meubelen en accessoires maar heeft een uitgebreide collectie aan samengestelde interieurs, dus voor elk type woning de juiste sfeer

Full House Meubelverhuur hanteert een transparant all-in tarief van € 2250,- excl btw, inclusief vervoerskosten en styling.

Full House Meubelverhuur levert binnen 3 werkdagen door heel Nederland *. (* met uitzondering van de Waddeneilanden)

Professionele styling

Full House Meubelverhuur laat de styling te allen tijde uitvoeren door professionele en gecertificeerde verkoopstylisten. Continuïteit en kwaliteit is hierdoor gewaarborgd. Full House Meubelverhuur verhuurt meubels en accessoires aan klanten voor leegstaand onroerend goed. Ieder pand behoeft een eigen sfeer en identiteit. Full House Meubelverhuur is gespecialiseerd om leegstaand onroerend goed zo in te richten dat deze opvalt binnen de woningmarkt en daardoor aspirant kopers weet aan te trekken.

Full House Meubelverhuur

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures