verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

HuisMakeOver Brabant

 
Woonmagazine voorjaar 2016


interieuradvies

HuisMakeOver Brabant

Heiveld 2
4822 NN Prinsenbeek
Telefoon: 06 28537702
beaubelle@huismakeover.nl
www.vastgoedstylingadvies.nl

Verkoop uw huis sneller en beter.

In de huidige markt is het niet eenvoudig om uw huis te verkopen. Het aanbod is groter dan de vraag en de panden staan langer te koop en de prijzen staan onder druk.

Om uw huis positief te laten opvallen tussen dit enorme aanbod, is het belangrijk om het optimaal te presenteren. De eerste stap is hiervoor uw presentatie op het internet, 85% van de particulieren die op zoek zijn naar een ander huis zoekt op internet.

Als de fotopresentatie niet aanspreekt, dan wordt het huis niet eens overwogen, de kijkers haken nu al af. De enige kans op een eerste indruk moet dus direct perfect zijn.

Verkopen is verleiden en onderscheiden.

Als ervaren ondernemer op het gebied van vastgoedpresentatie, vastgoedmarketing en vastgoedstylingadvies met een passie voor vastgoed en ondernemen help ik u graag verder. Mijn ervaring sterkt zich uit van woningfotografie tot totale MakeOvers zoals ik die voor het RTL programma TV Makelaar Mission Impossible voor het seizoen 2015 heb mogen uitvoeren.

Mijn specialisatie ligt op het gebied van vastgoedstyling maar ook voor interieuradvies kunt u bij mij terecht.

Met verkoopstyling wordt het huis door een aantal aanpassingen verkoopklaar gemaakt. Hierdoor wordt het voor een breed publiek interessant. Ook al een kleine verandering of investering kan helpen uw huis sneller en beter te verkopen.

De combinatie van kennis, flexibiliteit, snelheid en prijsbeleid, maakt HuisMakeOver tot een servicegerichte, betrouwbare en creatieve partner. De kracht van HuisMakeOver schuilt onder andere in het centraal begeleiden en aansturen van diensten. Veel mogelijk maken. Een breed dienstenpakket ondersteunen.

Met een eigen stofferingslijn van laminaat tot volledige ecologische lijn kunnen wij perfect uw (model)woning inrichten met een oog voor detail en zo een uniek eindresultaat neer te zetten en perfect past bij u. Een goed advies en duidelijkheid vormen het begin van iedere nieuwe samenwerking. Positief resultaat is waar wij voor werken

Als regiodirecteur van HuisMakeOverBrabant/Limburg neem ik , Ingrid Meulenbelt het werkgebied van deze regio voor mijn rekening. Dit strekt zich verder echter uit dan de naam suggereert. Naast Brabant en Limburg behoren ook de Drechtsteden en regio Rotterdam.

Mocht u meer informatie over de mogelijkheden willen of een afspraak willen plannen dan kunt u contact met mij opnemen op telefoonnummer: 06-285307702 of 088-6253 653 of u kunt mijn website www.vastgoedstylingadvies.nl bezoeken.

Ik ben ook te vinden op Google+
gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures