verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Maison et Moi

 
interieuradvies

Maison et Moi

Raadhuisstraat 35
4701 PL Roosendaal
Telefoon: 0165795357
E-mail : info@maisonetmoi.nl
www.maisonetmoi.nl

Mijn doel? Helpen je huis zo snel mogelijk te verkopen voor een zo hoog mogelijke prijs!

Als je als koper naar een huis gaat kijken, wil je jezelf in dat huis zien wonen. Het moet warm aanvoelen, als een thuis en je wil vooral niet zien wie er woont, want dan wordt het alweer moeilijker om in gedachten het huis met je eigen spulletjes in te richten.

Ik zorg dat je huis zo neutraal mogelijk wordt, maar wel warm. De doelgroep wordt zo groot mogelijk gehouden, maar ik kijk wel naar de omstandigheden. Zo kan een appartement op de bovenste verdieping zonder lift wat hipper ingericht worden dan een appartement waar een lift aanwezig is, omdat de kans klein is dat er een ouder stel gaat wonen. Ik merk dat ook in zo’n geval de verkoop erg snel gaat.

Tijdens mijn eerste bezoek loop ik graag alleen door de ruimtes heen om de ruimtes goed op te nemen, de voordelen te ontdekken en te bedenken hoe deze in 1 foto/indruk naar voren komen. Ik maak vervolgens een lijstje met zaken die je zelf al kunt doen. Omdat wij een woonwinkel hebben, neem ik voor de styling een busje mee met accessoires die we voor de styling kunnen gebruiken. Ik pas de kleuren aan aan wat er in huis staat en wat er bij de woning past. Ik werk graag samen met een (vaste) interieur fotograaf. Natuurlijk kan Ik mijn spiegelreflexcamera zelf meenemen, maar de fotograaf heeft allerlei dure speciale lenzen, flitsers, paraplu’s en zelfs een drone, om omgevingsfoto’s te maken. Samen komen we tot het beste resultaat. Ik style, ga voor de fotograaf uit, help de fotograaf en ruim daarna mijn spullen weer op.

Het is natuurlijk ook mogelijk om accessoires en meubels bij mij te huren. Omdat ik met nieuwe, maar ook met gebruikte meubels werk, blijft dit betaalbaar voor een grote groep mensen.gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures