verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

van Huystee Styling & Advies

 
gratis woonbrochures


interieuradvies

Bureau van Huystee Styling & Advies

Schoolstraat 36
5243 VC Rosmalen
Telefoon: 06 12101962
info@bureauvanhuystee.nl
www.bureauvanhuystee.nl

Styling bevordert verkoop van de woning!
Iedereen die zijn woning te koop gaat zetten of heeft staan wil deze liefst zo snel mogelijk verkopen. De beslissing is gevallen en u wilt zich zo snel mogelijk richten op een leven ergens anders. Om die verkoop te bespoedigen is het van belang om op een andere manier naar de woning te kijken. Verkopers van een woning zien vaak niet wat er mis is met hun huis. Ze hebben er zelf jaren fijn in gewoond en zijn aan de inrichting gewend. De woning wordt nu echter een product. En om op te vallen tussen alle andere producten in een winkel moet het er aantrekkelijk en verzorgd uitzien, anders lopen potentiële kopers voorbij.

Potentiële kopers starten veelal met zoeken op internet. Via diverse sites van makelaars kunnen tegenwoordig foto's, soms zelfs een filmpje, van het interieur worden bekeken. Spreekt de inrichting niet aan, dan is met één klik de kans op een bezichtiging door die persoon al verkeken. Aansprekende foto's zijn dan ook een vereiste om de aandacht van de potentiële koper vast te houden. Hierbij gaat het naast de kwaliteit van de foto dus om hoe en wat er van de inrichting op de foto staat.

Diverse makelaars geven al adviezen aan hun klanten hoe ze hun woning moeten presenteren, maar vaak zijn die niet voldoende. Het betreft meestal het opruimen, schoonmaken en een bloemetje neerzetten. Het blijkt echter dat een specialist op verkoopstyling gebied een veel beter resultaat behaald. Zelfs bij woningen die prachtig zijn ingericht is er voor de verkoop ervan nog wel het een en ander te verbeteren. Denk hierbij aan licht en ruimte creëren, loop- en zichtlijnen en ook niet onbelangrijk de geur die in het huis hangt. Van veel kijkers is bekend dat ze "moeilijk door een huis heen kunnen kijken". Een kastje dat net op een verkeerde plaats staat, een extra stoel die de ruimte te klein maakt of de kleur van een muur. Voor een koper kunnen die ogenschijnlijk onbelangrijke zaken reden zijn om van de koop af te zien.

Verkoopstyling, het verkoopklaar maken van een woning, bevordert de verkoop van de woning. De woning en tuin wordt zo ingericht dat elke kijker zich er thuis voelt. Om bij het verkoopklaar maken van de woning te helpen komt de verkoopstyliste van Bureau van Huystee op afspraak bij u langs. Zij kijkt objectief naar de woning en de tuin en gaat, eventueel samen met u, direct aan de slag om de juiste sfeer te creëren. Met deze aanpak is het effect meteen zichtbaar.

Bureau van Huystee Styling & Advies is aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten en biedt haar diensten rechtstreeks aan particulieren aan en via makelaars.

 

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures