verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Verkoopstyling Tilburg

 
Haal meer winst uit je huis  Zamarra Oomes-Kok  Haal Meer Winst Uit Je Huis

Zamarra Oomes-Kok en Gentia Luyckx laten je kennismaken met verkoopstyling. In Haal meer winst uit je huis geven ze verkopers tips, trucs en vooral veel ideeën om hun huis beter te organizen

Lees meer
Het Geheim van de verkoopstylistHet geheim van verkoopstyling

Alles wat je moet weten om je huis beter te presenteren, zodat je je woning sneller en voor de beste prijs kunt verkopen heb ik verzameld in mijn E-boek over verkoopstyling: ‘Geheimen Van Een Verkoopstylist’.

Lees meer


Verkopen? Stylen! Femke ApontoweilVerkopen? Stylen!

Met verkoopstyling verkoopt een huis eerder en beter. Dit boek is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die een woning wil verkopen en deze optimaal wil presenteren. Voorzien van praktijkvoorbeelden en met daadwerkelijke oplossingen waarmee zelfs mensen met het minste gevoel voor styling op succesvolle wijze aan de slag kunnen.

Lees meer
Elk huis van te koop naar Verkocht! Simone KambergElk huis van te koop naar verkocht

Het boek staat vol voorbeelden, tips en inzichten die schrijfster Simone Kamberg-de Jong in haar dagelijks werk heeft opgedaan en waarmee ze ogenschijnlijk onverkoopbare panden toch goed verkoopt.

Lees meer
Verkoopstylist aanmeldenVerkoopstylist aanmelden

Ben jij thuis in de wereld van verkoopstyling? Dan is de moeite waard om je aan te melden op verkoopstyling-online.nl. Verkoopstyling-online.nl is het grootste verkoopstyling portal van Nederland met heel veel praktische verkoopstyling informatie, tips en een overzicht van professionele verkoopstylisten

Lees meer

InterhousestylingInterhousestyling

Potentiële kopers stellen hoge eisen aan een huis en hebben vaak geen zin meer om lang te klussen. Een huis waar een koper zo in kan trekken trekt aan!

Lees meer
gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures