verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

In2Style verkoopstyling

 
interieuradvies

In2style

Dr. J. Wasscherstraat 40
1432 PS Aalsmeer
Telefoon: 06 53901599
info@in2style.nl
www.in2style.nl

In2style is gespecialiseerd in het presenteren van vastgoed. In2style adviseert makelaars, projectontwikkelaars, woningverhuurders en particulieren bij het "verkoopklaar" maken van te koop staande woningen.

Als verkoopstylist van In2style is Annemarie een professional op het gebied van woningpresentatie. Zij kijkt op een commerciële manier naar uw woning en zorgt ervoor dat uw woning voor een zo breed mogelijke doelgroep interessant wordt. Uw wilt uw woning tenslotte zo snel mogelijk en tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen!

Meubelverhuur:
Leegstaande woningen kunnen door In2style volledig worden ingericht. Van meubels tot verlichting tot mooie accessoires, alles vanuit de eigen opslag. Een sfeervol ingerichte woning verkoopt zichzelf tijdens de bezichtiging en op de fotopresentatie.

Interieurfotografie:
De eerste indruk van uw woning krijgt een koper voornamelijk door het zoeken naar een woning op het internet. Het is daarom belangrijk dat de fotopresentatie van uw te koop staande woning er goed uit ziet. Laat daarom na verkoopstyling of meubelverhuur In2style ook uw interieurfoto’s maken!

Aangesloten bij:
BNSCRISP

Woonmagazine voorjaar 2016


gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures