verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

NML Design

 
interieuradvies

NML Design

Maria Austriastraat 76
1087 CN Amsterdam
Telefoon: 0641042910
info@nmldesign.nl
www.nmldesign.nl

Het liefst zo snel mogelijk en tegen een goede prijs? Dat is geen gemakkelijke opgave in deze tijd. Door NML Design in te zetten voor de verkoopstyling van uw huis investeert u in een soepele en succesvolle verkoop. Wij zorgen ervoor dat uw huis een zo breed mogelijke groep mensen aanspreekt.

Verkoopstyling
Met de verkoopstyling van NML Design zorgt u ervoor dat uw huis aantrekkelijker wordt voor een breder publiek. Hierdoor is de kans groter dat uw huis sneller wordt verkocht. En vaak ook nog tegen een betere prijs.

De kracht van NML Design
NML Design is sterk in het accentueren van de pluspunten van een huis. Een objectieve blik, een gedegen opleiding en een creatieve aanpak zorgen ervoor dat met een minimale aanpassing een maximaal resultaat wordt behaald. Wij kijken door de ogen van een potentiële koper naar een huis.

Verkoopstyling bewezen succesvol
In het buitenland is het de normaalste zaak van de wereld om een huis verkoopklaar te laten maken. Deze trend verovert nu ook terrein in Nederland. En waarom ook niet? Met een relatief kleine investering haalt u meer uit de verkoop van uw huis.

Hoe werkt verkoopstyling?
Wij kijken met een kritische blik naar onder andere kleurgebruik, lichtval en meubelopstelling. Daar waar nodig voegen we accessoires toe. De ingrepen zijn vaak klein, maar geven een heel andere kijk op de woning. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een plan van aanpak gaan wij ook daadwerkelijk aan de slag in uw woning. Tijdens de styling wordt er een complete fotoreportage gemaakt van de diverse woonvertrekken. Deze kan gebruikt worden voor de presentatie op woningsites en ter ondersteuning van de verkoopactiviteiten van uw makelaar. Tot slot krijgt u een handige checklist voor de toekomstige bezichtigingen, om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.

Creëer de juiste sfeer

Maar NML Design is van meer markten thuis, want ook voor een interieurontwerp, interieurstyling, meubelverhuur of een gezellige workshop bent u bij ons aan het goede adres.

Een woning kopen of verkopen staat altijd voor een nieuw begin. NML Design helpt u graag om van dit begin een goed begin te maken.gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures