verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

interni

 
Woonmagazine voorjaar 2016


interieuradvies

Interni

Noorderwijkweg 15
1943 DG Beverwijk
Telefoon: 0251-825254
info@interni-advies.nl
www.interni-advies.nl

Interni is hèt adres voor al uw interieuroplossingen! Vandaag de dag staan woningen steeds langer te koop. Door het grote aanbod op internet en bij makelaars is een uitstraling van uw woning het belangrijkste voor verkoopsucces geworden.

Als CNVV/House of KIKI gecertificeerd verkoopstylist ben ik in staat om uw woning zo te presenteren dat het aantrekkelijk is voor een breed publiek. De sterke punten worden benadrukt en de punten die een snelle verkoop in de weg kunnen staan krijgen een andere bestemming.

De unieke House of KIKI aanpak zorgt er voor dat u snel resultaat zult zien in uw woning. In een vrijblijvend intake gesprek bekijk ik de woning en maak ik wat foto´s. Aan de hand van dit gesprek maak ik een offerte voor een basis restyling. Door deze restyling toont uw woning binnen een dag ruimer, lichter en aantrekkelijker. In overleg kan ik na de basis restyling nog een finishing touch toepassen. Hierin kunt u denken aan het schilderen van wanden en het stylen met extra accessoires. Ook hiervoor krijgt u uiteraard eerst een prijsopgave. Nadat de woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd zijn mooie foto's natuurlijk van belang. Na het volgen van een opleiding woningfotografie weet ik de fijne kneepjes van het vak en kan ik uw woning ook op de foto's optimaal presenteren.

Wilt u meer weten over verkoopstyling en wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek!

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures