verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Stijl in Stijl verkoopstyling

 


interieuradvies

Stijl in Stijl

De Hout 94
1607 HD Hem
Telefoon: 06 22609939
contact@stijlinstijl.nl
www.stijlinstijl.nl

Verkoopstyling - Interieurstyling en kleuradvies - Meubelverhuur - Interieurfotografie

 

Verkoopstyling

Uw huis staat te koop! U hoopt natuurlijk op een snelle verkoop en een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Schakel daarom de hulp in van Stijl in Stijl verkoopstyling.

Waarom Verkoopstyling?

In de huidige markt is het verkopen van uw huis een lastige zaak. Met verkoopstyling wordt uw woning zodanig gepresenteerd dat deze een onvergetelijke indruk maakt en opvalt in het enorme huizenaanbod. Ruim 80% van de kopers blijkt niet door de persoonlijke sfeer van de bewoners heen te kunnen kijken… Een opgeruimd huis met helder ingerichte vertrekken geeft de koper het gevoel "dit is een leuk huis, hier zie ik mezelf wel wonen". Bovendien nodigen goede foto's van uw woning op internet sneller uit tot een bezichtiging. Met verkoopstyling kunt ú het verschil maken op de woningmarkt. Na verkoopstyling is uw woning verkoopklaar! Statistieken tonen aan dat woningen die op de juiste manier verkoopklaar zijn gemaakt, sneller verkocht worden en tegen een hogere verkoopprijs.

Wat doet de Verkoopstyliste?

De verkoopstyliste bekijkt uw gehele woning en komt direct met een verkoopstyling-advies. Het resultaat: een woning die een zo breed mogelijk publiek aanspreekt. Verkoopstyling is mogelijk voor ieder budget. Een verkoopstyliste werkt zoveel mogelijk met bestaande meubels en stoffering. Tijdens een consult krijgt u budgetvriendelijke tips en adviezen over kleurgebruik, verlichting, hoe u de kamers optimaal indeelt en - heel belangrijk - styling. Met de juiste decoraties en accessoires zet u vervolgens de puntjes op de i. Met verkoopstyling maakt de verkoopstyliste uw woning verkoopklaar. Stijl in Stijl zorgt voor een optimale presentatie en uw woning maakt een onvergetelijke indruk. Er komen meer kijkers en uw woning wordt sneller verkocht voor de beste prijs. Verkoopstyling verkoopt!

Meubelverhuur

Heeft u een leegstaande woning? Het blijkt dat niet ingerichte woningen lastig verkopen. Kijkers kunnen zich namelijk moeilijk voorstellen hoe een ruimte er uit zal zien als deze wel gemeubileerd is. Niet gemeubileerde ruimtes ogen kleiner omdat de verhoudingen moeilijk zijn in te schatten. Bovendien springen alle oneffenheden in een huis zonder meubilair, extra in het oog. Stijl in Stijl verhuurt meubelen en woonaccessoires in alle soorten en maten, zodat uw woning er weer pico bello uitziet en klaar is om een zo breed mogelijk publiek aan te trekken. Stijl in Stijl werkt met standaard tarieven per m2 te meubileren woonoppervlak. Hierin is inbegrepen: de meubels, accessoires, verlichting, schilderijen, styling, op- en afbouw en het transport voor het brengen en halen. De spullen worden voor 2 maanden verhuurd. Daarna kan eventueel per maand verlengd worden. Neemt u voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Wij verhuren kwalitatief goede en moderne meubelen en accessoires. Bij de inrichting is de smaak van de doelgroep van de woning het uitgangspunt.

Jessica Griekspoor (foto) van Stijl in Stijl is gecertificeerd verkoopstyliste en aangesloten bij het Landelijk Netwerk van Verkoopstylisten. "Verkoopstyling is mogelijk voor elk budget en kleine details doen vaak al wonderen. Een klein bedrag investeren in verkoopstyling werpt meer vruchten af dan duizenden euro's in vraagprijs verlagen".

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures