verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Hooft & Petiet

 
Woonmagazine voorjaar 2016


interieuradvies

Hooft & Petiet verkoopstyling

Zuidsingel 10
1241 EM Kortenhoef
Telefoon: 06-29383098 en 06-12562638
info@hpverkoopstyling.nl
www.hpverkoopstyling.nl

Optimale verkooppresentatie

U wilt uw woning verkopen en het liefst zo snel mogelijk. Best lastig op dit moment, want de concurrentie is groot. Daarom is het belangrijk dat uw woning er uit springt en snel in de smaak valt. Wist u dat de eerste indruk doorslaggevend is? In 95% van de gevallen gaat de koop niet door als de eerste indruk niet goed is.

Particuliere markt

Hooft & Petiet zorgt ervoor dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd. Wij maken uw woning verkoopklaar inclusief een professionele fotopresentatie. Natuurlijk, ons aan het werk zetten kost geld. Maar die investering haalt u er dubbel en dwars uit.

Zakelijke markt

Hooft & Petiet heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het vastgoed. U kunt met een gerust hart uw projecten in onze handen geven. Wij begeleiden trajecten, van asbestsanering tot reclamecampagnes en open dagen. Hooft & Petiet ontzorgt, door onder andere te werken met 1 aanspreekpunt. Sleutelwoorden: snel, zorgvuldig en flexibel, meedenken en doen, duidelijke communicatie

Meubelverhuur

Potentiƫle kopers vinden het moeilijk om in een leegstaand huis hun toekomstige thuis te zien. Het is lastig om in te schatten hoe groot een ruimte is, verhoudingen zijn niet goed zichtbaar. Leegstaand verkoopt niet. Hooft & Petiet richt uw huis tijdelijk in met meubels, accessoires en stoffering. Wij maken hierbij gebruik van onze eigen meubelverhuur. Mocht er wand, - of vloerafwerking nodig zijn, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat er in uw huis prettig geleefd kan worden, u koopt bij ons de juiste sfeer!

Modelwoning

Een modelwoning ingericht door Hooft & Petiet vormt een perfecte aanvulling op de presentatie van uw project of belegging. Wij laten potentiƫle kopers de mogelijkheden van de woning optimaal ervaren en stemmen onze aanpak af op de doelgroep van uw projecten. Onze aanpak heeft toegevoegde waarde voor de verkoop.

Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen en inrichten van modelwoningen. Casco woningen kunnen voorzien worden van stuc en schilderwerk. Ook kunnen wij door professionele 2 D en 3 D animaties voor een mooie impressie van uw project zorgen.

Onze dienstverlening is toegespitst op bouwbedrijven, projectontwikkelaars, makelaars, woningcorporaties en beleggers.
gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures