verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

NH Verkoopstyling

 
interieuradvies

NH Verkoopstyling

Recifelaan 10
2051 LN Overveen
Telefoon: 06 20417004
n.hoes@nhverkoopstyling.nl
www.nhverkoopstyling.nl/

Uit de meest recente onderzoeken blijkt dat het uitgeven van € 500,-- aan restylen meer effect heeft op de verkoop van uw woning dan de vraagprijs te verlagen met € 5000,--.

U kunt uw huis aantrekkelijker maken voor een breed publiek!
NH Verkoopstyling zorgt ervoor dat uw huis, er vanaf de eerste dag uit springt, door uw woning te veranderen in een ruime, lichte en sfeervolle ruimte waar iedereen graag in woont.

Mijn streven is om met een beperkt budget en middelen de woning in minder dan één dag te restylen. Geen dure rapporten, maar direct aan de slag om de woning verkoopklaar te maken. Kortom, een doelgerichte aanpak door een gedreven, creatieve en doortastende verkoopstyliste die zal resulteren in een snelle verkoop en een hogere verkoopprijs.

Fotografie Fotografie is een vak. Voor een foto-woonpresentatie heeft u vakmensen nodig. Een woning zo goed mogelijk presenteren, begint bij de fotoreportage. De juiste belichting en compositie zorgen voor mooie ruimtelijke foto's. Uiteindelijk is de eerste indruk van een te koop staande woning het belangrijkst en dat bereikt u door verkoopstyling in combinatie met professionele foto's. Met mijn achtergrond als fotograaf wil ik u daarbij graag van dienst zijn.

Nicole Hoes van NH Verkoopstyling & Fotografie ronde in 2005 haar foto-opleiding af bij de fotoacademie te Amsterdam

NH Verkoopstyling & Fotografie is een gecertificeerd verkoopstyling bureau. Nicole Hoes is opgeleid door, House of KIKI opleidingscentrum voor verkoopstylisten en aangesloten bij de CNVV. (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten)

Woonmagazine voorjaar 2016

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures