verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

4saleStyling

 
interieuradvies

4saleStyling

Kostverlorenstraat 108
2042 PL Zandvoort
Telefoon: 06-20297605
mail@4salestyling.nl
www.4salestyling.nl


UW HUIS SNEL EN GOED VERKOPEN? VERKOOPSTYLING LOONT!

Het maximale uit uw huis halen met de juiste presentatie Verkoopstyling helpt bij het sneller verkopen van uw woning tegen de best mogelijke prijs. Heel concreet en heel doeltreffend. Met een objectieve frisse blik bekijk ik uw huis door de ogen van een potentiële koper en zie alles wat een vlotte verkoop in de weg kan staan. Als bewoner ervaart u uw eigen huis namelijk heel anders dan iemand die uw woning komt bezichtigen. Wonen is iets totaal anders dan verkopen, u verkoopt uw huis en niet uw thuis! En u krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk…

Ready-to-use
Verkoopstyling door 4saleStyling is heel concreet en ready-to-use, bereikbaar voor elk budget en op maat af te spreken, variërend van een uitgebreid mondeling advies tot volledige uitvoering. Uw woning toont na deze restyling ruim, licht, fris en vooral neutraal. U heeft uw huis aantrekkelijk gemaakt voor een zo groot mogelijke doelgroep van potentiële kopers en uw kans vergroot op een aannemelijk bod: 'kijkers worden kopers'.

Geringe investering
Een relatief geringe investering loont als daardoor uw huis sneller wordt verkocht of de vraagprijs niet verlaagd hoeft te worden. Het bedrag dat u kwijt bent aan het verkoopklaar maken van uw woning zal altijd vele malen lager zijn dan een eerste prijsverlaging. Verkoopstyling biedt uitkomst wanneer uw woning binnenkort in de verkoop gaat, maar ook als uw huis al (geruime tijd) te koop of zelfs leegstaat. 4saleStyling kan u tenslotte verschillende aanvullende diensten aanbieden die voor een vlotte en succesvolle verkoop uiterst waardevol kunnen zijn.

Interieuradvies
4saleStyling kan u na de verkoop van uw huidige woning ook adviseren bij de inrichting van uw nieuwe woning. Ik denk graag met u mee over uw nieuwe interieur en kan u helpen uw wensen en ideeën te inventariseren en te vertalen naar een passend interieuradvies, zodat u de nieuwe, persoonlijke sfeer kunt creëren die u voor ogen heeft. Ook als u plannen heeft voor een aanbouw of verbouwing en graag wilt dat deze uitbreiding uw huidige interieur op een hoger plan brengt, of als u gaat samenwonen met uw partner die mogelijk een geheel andere inrichting heeft, kan 4saleStling u helpen met bestaande of nieuwe meubels een compleet nieuwe sfeer te creeeren.

Ik nodig u graag uit om een bezoek te brengen aan mijn website. U kunt mij bellen of mailen voor een nadere kennismaking en vrijblijvende toelichting op mijn werkwijze. Ik kan u helpen te bepalen op welke wijze u het maximale uit uw huis kunt halen met de juiste presentatie.

Over 4saleStyling
Ik ben Yvette Willemse, oprichtster en drijvende kracht achter mijn bedrijf 4saleStyling Verkoopstyling en Interieuradvies. Ik volgde de professionele opleiding Verkoopstylist o.g. en ben als Senior gecertificeerd lid aangesloten bij het LNV®. 4saleStyling is werkzaam in zowel de particuliere als de zakelijke markt.


gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures