verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Feeling Home verkoopstyling

 


interieuradvies

Feeling Home Design

Spoorlaan 32
3739 KD Hollandsche Rading
Telefoon: 06-51941939
info@feelinghomedesign.nl
www.feelinghomedesign.nl

Helpt u graag om uw woning verkoopklaar te maken. Bent u op zoek naar een harmoniserende en sfeervolle inrichting die bij u past? Feng Shui kan een goede basis vormen voor het optimaliseren van geluk, liefde, goede financiën en een goede gezondheid. Foto realistische 3D tekeningen worden gebruikt als ondersteuning om een eind resultaat beter te kunnen visualiseren.

Vastgoedstyling, Interieurstyling, kleur- en verlichtingsadvies, 3D impressies, Feng Shui consultaties

Feeling Home Design

Het concept Verkoopstyling is een techniek voor het verkoopklaar maken van een woning. Mijn taak, als vastgoedstyliste, is om uw woning zodanige te presenteren dat deze snel en tegen de hoogst mogelijke prijs wordt verkocht.

In uw woning is het van grote belang dat u u thuis voelt. De inrichting en de aankleding van u woning hebben een grote invloed op ons welzijn en zelfs op ons functioneren in het dagelijkse leven. De ruimte kan op een zodanige wijze ingericht worden dat u erdoor gestimuleert en geïnspireerd word.

Ook foto realistische visualisaties in 3D (Artist impressions) horen tot de mogelijkheid om u te helpen een betere indruk te krijgen van een situatie.

Mijn kennis van klassieke Feng Shui past ik toe bij zowel vastgoedstyling als bij het inrichten van interieurs waar dit nodig is. Feng Shui beschrijft hoe de energie met de tijd mee verandert en welke effect dit heeft op gebouwen en op ons zelf.

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures