verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

C Style concepts

 
interieuradvies

C Style concepts

Claudia Echten
Johanneshoeve 13
3829 DH Hooglanderveen - Amersfoort
Tel.: 06-10 43 56 65
info@c-styleconcepts.nl
www.c-styleconcepts.nl

C-Style Concepts biedt de volgende diensten:

  • Interieurontwerp en interieuradvies voor woning, kantoor, horeca etc.
  • Verkoopstyling voor te koop staande woningen of woningen die nog in de verkoop komen
  • Meubelverhuur voor leegstaande woningen en modelwoningen voor o.a. projectontwikkelaars
  • Interieurfotografie zodat de te koop staande woning opvalt op internet

Een interieur moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en vooral persoonlijk. Een huis is om in te leven. Wil je de inrichting veranderen en zoek je een oplossing op maat, mis je de juiste sfeer of wil je praktische oplossingen? Ga je verhuizen en weet je niet hoe je de ruimte het beste kunt indelen? C-Style Concepts helpt je graag!

Het kan zijn dat je alleen wat ideeën wilt om je verder te helpen. Misschien wil je het geheel uitbesteden omdat je bijvoorbeeld niet weet hoe je het moet aanpakken, of omdat je er geen tijd voor hebt. Ik kan je door middel van een interieurontwerp of interieuradvies helpen met een passende,creatieve oplossing en een persoonlijke sfeer.

Een prettige sfeer ontstaat door een goede balans tussen licht, kleurgebruik, materiaal en indeling. Hierbij gaat het er niet om dat je huis is ingericht volgens de laatste trends. Een interieurplan wat bij jou past en jouw stijl uitstraalt is veel belangrijker.

Voor ieder budget is een interieur plan te maken. Met een paar veranderingen en styling, kun je al een groots effect bereiken. Jij bepaalt vervolgens of je dit interieur plan zelf uitvoert, of door C-Style Concepts laat doen.

Verkoopstyling gaat niet om smaak. Het doel is om jouw huis er ruimtelijk en neutraal uit te laten zien en de sterke punten van de woning uit te lichten. Als je besluit je huis te verkopen, moet je je realiseren dat het een marketingobject is geworden; je verkoopt je huis en niet je thuis.

De eerste indruk telt, en de presentatie van jouw huis is van uiterst belang! Verkoopstyling zorgt ervoor dat de potentiële koper zich thuis voelt in jouw huis als hij rondloopt en in gedachte zijn eigen meubels erin kan plaatsen. Jouw huis moet opvallen binnen het grote woningaanbod!

C-Style Concepts is specialist in het verkoopklaar maken en stylen van woningen. Hierdoor wordt de woning aantrekkelijker. Met beperkt budget en middelen geef ik je interieur in korte tijd een restyling. Daarbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van jouw eigen meubels en accessoires. Verkoopstyling hoeft niet duur te zijn. Soms zijn er maar kleine aanpassingen nodig. Voor ieder budget kan een restyling gedaan worden.

C-Style Concepts richt leegstaande huizen in en verzorgt meubel verhuur. Leegstaande woningen zijn lastig te verkopen. Potentiële kopers kunnen zich vaak moeilijk voorstellen hoe een leeg huis oogt als er meubels in staan en het sfeervol is ingericht. Ook het inschatten van afmetingen en mogelijkheden is moeilijk.

Als verkoopstylist laat ik met huur meubels en bijpassende accessoires je huis er bewoond uitzien door een warme en neutrale inrichting. Het ziet er sfeervol uit en trekt de aandacht. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden, ook voor jouw budget. We kijken welke huur meubels het beste in de woning passen qua stijl en doelgroep. De meubels worden op de dag van styling afgeleverd en geïnstalleerd.

Interieurfotografie
Goede foto’s van je woning zijn van groot belang voor de verkoop. Je huis wordt zo optimaal gepresenteerd op internet en in brochures, door sterke punten te accentueren. Potentiële kopers moeten de mogelijkheden van jouw huis zien. Hierdoor wordt deze beter verkoopbaar. C-Style Concepts heeft veel ervaring en weet waar goede interieurfoto's aan moeten voldoen. Bij verkoopstyling verzorg ik de fotografie, maar fotografie kan ook als losse dienst worden geleverd.gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures