verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Stijlgoed verkoopstyling

 
interieuradvies

Stijlgoed

Meekrap-oord 4
3991 VE Houten
Telefoon: 06-52663008
info@stijlgoed.nl
www.stijlgoed.nl

Inrichten, veranderen van inrichting of interieur of verbouwingen zijn vaak tijdrovende en kostbare klussen. Er kunnen tegenwoordig zoveel keuzes gemaakt worden. Keuzes in materialen, kleuren, stijl en opstellingen. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Hulp en advies kunnen dit proces vergemakkelijken.

Stijlgoed geeft styling- en interieuradviezen voor wonen en werken. Stijlgoed kenmerkt zich door een heldere blik en een no-nonsense aanpak. Niet gebonden aan merken of leveranciers komt Stijlgoed met eenvoudige middelen tot verrassende resultaten. Dat uit zich in bijzondere interieurs.

Een bijzondere specialisatie van Stijlgoed is de verkoopstyling door Erica Dalsem. Door haar jarenlange ervaring als makelaar taxateur weet zij hoe belangrijk interieur en styling zijn voor de beleving van kijkers. Zij is met deze achtergrond de geschikte persoon om objectief te kijken een woning, door de ogen van een potentiële koper. Door de presentatie aan te passen op de meest serieuze doelgroep als een door Stijlgoed gestileerd pand sneller en voor een hogere prijs worden verkocht. Met ons advies kan je zelf aan de slag, maar je kunt ons ook inschakelen voor een uitgebreide projectbegeleiding.

Stijlgoed geeft advies op maat Tijdens een oriënterend gesprek brengen we alle wensen en eisen in kaart. Samen met de al aanwezige basis wordt dit het uitgangspunt van het op maat gemaakte advies. Stijlgoed zal in elk advies met een creatief idee of een origineel, bijzondere draai een uniek resultaat neerzetten. Stijlgoed kan ook voor je aan de slag om een helder voorstel met prijsindicaties te doen. Dit bespaart veel tijd en moeite, maar ook vaak veel geld! Het geeft grote zekerheid voor het maken van de juiste keuzes om een perfect eindresultaat te bereiken. Door alles in een hand te houden, sluiten stijl en sfeer naadloos op elkaar aan.gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures