verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

InterCambia verkoopstyling

 
Woonmagazine voorjaar 2016


interieuradvies

InterCambia

Amsterdamsestraatweg 409 bis A
3551 CL Utrecht
Telefoon: 06-53590030
info@intercambia.nl
www.intercambia.nl

Stylingbureau
Stylingbureau InterCambia is een creatief bureau voor interieurstyling gevestigd in Utrecht. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hierbij voorop. De werkwijze begint altijd met een gratis en geheel vrijblijvend intake gesprek, waarbij de styliste bij u langskomt. Ze kan dan uitvoerig uw wensen bespreken en de mogelijkheden en werkwijze toelichten. Dit is eventueel ook mogelijk in het weekend of in de avonduren.

Styliste
Ilonka Versnel is een interieur- en verkoopstyliste. Ze heeft hiervoor de opleiding interieurstyling succesvol afgerond aan de Artemis Hogeschool voor styling en vormgeving. Daarnaast is zij jarenlang werkzaam geweest in de makelaardij en woningcorporatiebranche. Zij heeft een passie voor alles wat met design en styling te maken heeft. Ze vindt het belangrijk om huizen mooier te maken.

Interieurstyling
Worstelt u met de indeling van uw nieuwe woning? Of vindt u het erg moeilijk om de juiste kleuren/structuren de kiezen? Dan kan dat doormiddel van een restyling van InterCambia. Uw woning wordt in uw smaak en sfeer gebracht. Bij stijlen kunt u denken aan: landelijk, modern, klassiek, retro, minimalisme, industrieel, orientaals.

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures