verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

KoopReStyling

 
interieuradvies

KoopReStyling

Bartoklaan 70
3533 JA Utrecht
Telefoon: 06-41324154
info@kooprestyling.nl
www.kooprestyling.nl

Uw woning verkopen? Niet zonder verkoopstyling!

" U krijgt nooit een tweede kans voor een goede eerste indruk…"

Potentiele kopers beslissen onbewust binnen 15 tot 3o seconden. Dat is precies de tijd die er nodig is om een eerste indruk te krijgen. Dan kan de eerste indruk toch beter een hele goede zijn?

Dat kan! Met verkoopstyling door KoopReStyling!

Door het op de juiste manier toepassen van kleur, meubelopstelling en accessoires wordt uw woning op de perfecte manier gepresenteerd zodat de positieve punten benadrukt worden. Uw woning wordt hierdoor aantrekkelijk voor een zo breed mogelijk publiek en valt op een postitieve manier op tussen alle andere te koop staande woningen. Het resultaat: uw woining sneller en tegen een hogere verkoopprijs verkocht!

Over KoopReStyling

Naast verkoopstyling kunt u bij KoopReStyling ook terecht voor interieurstyling, interieuradvies en interieurontwerp. Tevens werkt KoopReStyling samen met Huysraet Woonconsulentes voor het zoeken, vinden en kopen van uw droomhuis. Kortom, KoopReStyling kan u van het begin tot eind begeleiden bij het proces van verkopen van uw woning, het zoeken vinden en kopen van uw nieuwe woning en het inrichten daarvan.

" Verkoopstyling verdient zichzelf terug…"gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures