verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Interieuradvies Vastgoedstyling

 
Verkoopstylist aanmelden

Verkoopstylist aanmelden

Ben jij thuis in de wereld van verkoopstyling? Dan is de moeite waard om je aan te melden op verkoopstyling-online.nl. Verkoopstyling-online.nl is het grootste verkoopstyling portal van Nederland met heel veel praktische verkoopstyling informatie, tips en een overzicht van professionele verkoopstylisten

lees meer
Haal meer winst uit je huis  Zamarra Oomes-Kok

Haal Meer Winst Uit Je Huis

Zamarra Oomes-Kok en Gentia Luyckx laten je kennismaken met verkoopstyling. In Haal meer winst uit je huis geven ze verkopers tips, trucs en vooral veel ideeën om hun huis beter te organizen

lees meer

Verkoopstyling

Wat is verkoopstyling?

Wist je dat de potentiële koper binnen 15 seconden een eerste indruk heeft gemaakt? In die paar tellen weegt hij af of hij zichzelf hier zit wonen of niet. Wanneer geïnteresseerden naar je woning komen kijken, zul je deze ongetwijfeld zo netjes mogelijk hebben achtergelaten.

lees meer
Verkoopstyling Tips

Openhuizendag tips

Op de valreep, nog de laatste verkoopstyling tips voor een optimale presentatie van je woning tijdens de landelijke openhuizendag.

lees meer

Cubiqz! kartonnen meubels

Kartonnen meubels voor tijdelijke woningpresentatie. Een leegstaande woning verkopen? Het bedrijf CUBIQZ heeft dé oplossing. Slim inrichten met kartonnen meubels

lees meer
Woonmagazine voorjaar 2016
Verkoopstyling Nieuws van House of Kiki

Verkoopstylisten boeken succes

De verkoopstylisten en verkoopcoaches van House of KIKI hebben het drukker dan ooit ondanks, of dankzij, de huidige woningcrisis.

lees meer
Verkoopstyling tips

Praktische verkoopstyling tips

Verkopers en hun makelaars kunnen in deze moeilijke tijden wel wat tips gebruiken. Hier wat tipjes van de verkoopstylingsluier opgelicht.

lees meer
Verkopen? Stylen! Femke Apontoweil

Verkopen? Stylen!

Met verkoopstyling verkoopt een huis eerder en beter. Dit boek is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die een woning wil verkopen en deze optimaal wil presenteren. Voorzien van praktijkvoorbeelden en met daadwerkelijke oplossingen waarmee zelfs mensen met het minste gevoel voor styling op succesvolle wijze aan de slag kunnen.

lees meer

Elk huis van te koop naar Verkocht! Simone Kamberg

Elk huis van te koop naar verkocht

Het boek staat vol voorbeelden, tips en inzichten die schrijfster Simone Kamberg-de Jong in haar dagelijks werk heeft opgedaan en waarmee ze ogenschijnlijk onverkoopbare panden toch goed verkoopt.

lees meer

Veranderde huizenmarkt

De vastgoedmarkt zit sinds eind 2008 in Nederland op slot. Woningen staan langer te koop dan voorheen, de woningen verminderen in waarde en huiseigenaren blijven bij verkoop in veel gevallen achter met een restschuld. Hoe komen we hieruit en wat is eraan te doen? 

lees meer
Het Geheim van de verkoopstylist

Het geheim van verkoopstyling

Alles wat je moet weten om je huis beter te presenteren, zodat je je woning sneller en voor de beste prijs kunt verkopen heb ik verzameld in mijn E-boek over verkoopstyling: ‘Geheimen Van Een Verkoopstylist’.

lees meer
Woonmagazine voorjaar 2016
LNV Landelijk Netwerk Verkoopstylisten

Opleiding LNV Verkoopstylist

Opleiding tot professioneel vastgoedstylist aan oudste opleidingsinstituut Vastgoedstyling (2006), erkend trainingscentrum met Qfor kwaliteitslabel.

lees meer
House of Kiki

House of Kiki verkoopstyling

House of KIKI (sinds 2007) is een erkend opleidingscentrum in verkoopstyling, verzorgd door specialisten in verkoopstyling, makelaardij, marketing, woningfotografie en binnenhuisarchitectuur en biedt de volgende professionele opleidingen aan

lees meer


Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures