verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Opleiding LNV Verkoopstylist

 

Opleiding professioneel LNV Verkoopstylist

Opleiding tot professioneel vastgoedstylist aan oudste opleidingsinstituut Vastgoedstyling (2006), erkend trainingscentrum met Qfor kwaliteitslabel. Professioneel vastgoedstylist worden? Leer de kneepjes van het vak bij het gerenommeerde en officieel erkende LNV Opleidingsinstituut van de Styling Concepts Group! Het TrainingsCentrum Vastgoedstyling en Woningpresentatie is opgericht in 2006 en is daarmee het eerste instituut in het vakgebied in Nederland en Vlaanderen.

Praktijkgerichte opleiding
Tijdens de 4- of 5-daagse intensieve en praktijkgerichte opleiding leer je alle ins en outs van het vak, het unieke LNV concept (een gedegen analyse maken van een pand en daarna aan de slag: de succesvolle LNV HUM-methode), het stappenplan, prioriteiten bepalen, kleurkeuzes voor verkoopstyling maken, verkoop- en gesprekstechnieken en hoe je aan opdrachtgevers komt.

Tijdens de praktijkdag worden door cursisten de te koop staande woningen volledig geanalyseerd, wordt het geleerde in de praktijk gebracht en wordt contact gelegd met de huiseigenaar en de makelaar. Na de praktijkdag volgt een evaluatie en terugkoppeling naar huiseigenaar en makelaar.

Extra Trainingsdag
Cursisten van de 4- en 5-daagse opleiding LNV Verkoopstylist hebben recht op een gratis Extra Trainingsdag met lessen meubel- en accessoiresverhuur en online gebruik LNV DienstenCentrum.

Landelijk Netwerk Verkoopstylisten®
Na examinering en certificering volgt opname in het LNV (Landelijk Netwerk Verkoopstylisten), het grootste netwerk van volledig opgeleide vastgoedstyling professionals. Na de opleiding kun je zelfstandig en zelfverzekerd aan de slag als gecertificeerd en professioneel LNV Verkoopstylist. LNV Verkoopstylisten maken kans op opdrachten via LNV samenwerkingspartners.

Voor wie?
Ben je creatief, ondernemend, oplossingsgericht, communicatief vaardig, empathisch en tactvol en heb je gevoel voor stijl? Heb je interesse in interieur én vastgoed? Dan is het beroep van vastgoedstylist iets voor jou!

De 4-daagse opleiding is geschikt voor ondermeer interieurstylisten en voor ondernemers die de dienst vastgoedstyling op een professionele manier willen aanbieden om zo een boost te geven aan hun bestaande business.
De 5-daagse opleiding is geschikt voor startende en gevestigde ondernemers.

Opleidingen, cursussen en workshops

 • 5-daagse opleiding LNV Verkoopstylist* (Vught of Eemnes)
 • 4-daagse opleiding LNV Verkoopstylist* (Vught of Eemnes)
 • 4-daagse opleiding Home Staging België* (Brasschaat – BE) * plus Extra Trainingsdag Meubelverhuur
 • 1-daagse Cursus Meubel- en accessoiresverhuur: online bestellen, gebruik LNV DienstenCentrum en rondleiding (gratis cursusdag voor deelnemers aan de 4- en 5-daagse opleiding)
   
 • Workshop Interieurfotografie Basis
   
 • Workshop Interieurfotografie Vervolg
   
 • 2-daagse cursus Interieurstyling – Indelen, Plattegronden tekenen en Kleur
   
 • 1-daagse cursus Verkoop- en gesprekstechnieken voor de Vastgoedstylist Aan het LNV opleidingsinstituut zijn professionele trainers en docenten verbonden, ieder met een lange staat van dienst en ruime ervaring in hun vakgebied.

Websites: www.landelijknetwerkverkoopstylisten.nl | www.hetlnv.nl
Mail: info@stylingconceptsgroup.nl
Telefoon: +31(0)499 764008 | +31(0)6 11607035
Leslocaties: Vught (NBr) | Eemnes (U) | Brasschaat (BE)
Twitter: https://twitter.com/IngridvdAa
Facebook: https://www.facebook.com/LNVVastgoedstyling?ref=hlgratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures