verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Verkoopstyling Vastgoedstyling nieuws

 
Gouden verkoopstyling tips10 gouden verkoopstyling tips

Opnieuw, speciaal voor Verkoopstyling-online.nl enkele Gouden Verkoopstyling Tips van Ingrid van der Aa. Verzamel ze allemaal en doe er je voordeel mee!

Lees meer
Haal meer winst uit je huis  Zamarra Oomes-Kok  Haal Meer Winst Uit Je Huis

Zamarra Oomes-Kok en Gentia Luyckx laten je kennismaken met verkoopstyling. In Haal meer winst uit je huis geven ze verkopers tips, trucs en vooral veel ideeën om hun huis beter te organizen

Lees meer


NVM OpenhuizendagZaterdag 1 oktober Openhuizendag

Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober 2016 biedt u veel kansen! Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren.

Lees meer
Het Geheim van de verkoopstylistHet geheim van verkoopstyling

Alles wat je moet weten om je huis beter te presenteren, zodat je je woning sneller en voor de beste prijs kunt verkopen heb ik verzameld in mijn E-boek over verkoopstyling: ‘Geheimen Van Een Verkoopstylist’.

Lees meer
Neutrale kleuren zijn saai?
In het algemeen verstaan we onder neutrale kleuren de witte, beige, grijze en vaak ook zwarte en bruine tinten. Aan deze kleuren worden kenmerken toegekend als saai, onopvallend, veilig en rustig.
Lees meer

LNVLNV viert achtjarig bestaan

Op 1 februari 2014 bestaat de Styling Concepts Group – LNV acht jaar! Als pioniers in de wereld van verkoopstyling startte het LNV in 2006 met haar opleidingen tot gecertificeerd LNV Verkoopstylist en was daarmee de eerste in Nederland.

Lees meer
Nieuwe website voor het LNVNieuwe website voor het LNV

28 oktober 2013 is de nieuwe website van het LNV live gegaan. De uitgebreide, eigentijdse en professionele website is een product van Forcez.nl en vervangt de oude LNV site, die op 14 maart 2008 online ging.

Lees meer
Voorbereiding Open Huizen Dag

Op zaterdag 5 oktober a.s. is er weer de NVM Open Huizen Route. Van 11.00 uur tot 15.00 uur ‘s middags stellen huizenbezitters hun te koop staande woning open voor huizenzoekers

Lees meer
Interieuradvies nodig?
Veranderde huizenmarkt

De vastgoedmarkt zit sinds eind 2008 in Nederland op slot. Woningen staan langer te koop dan voorheen, de woningen verminderen in waarde en huiseigenaren blijven bij verkoop in veel gevallen achter met een restschuld. Hoe komen we hieruit en wat is eraan te doen? 

Lees meer
Cubiqz! kartonnen meubels

Kartonnen meubels voor tijdelijke woningpresentatie. Een leegstaande woning verkopen? Het bedrijf CUBIQZ heeft dé oplossing. Slim inrichten met kartonnen meubels

Lees meer
NVMNVM lanceert verhuur systeem

De NVM heeft een systeem gelanceerd waarmee huiseigenaren hun woning via een NVM-makelaar, eenvoudig, tegen lage kosten en met toestemming van de hypotheekverstrekker tijdelijk kunnen verhuren.

Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
LNV 4 daagse opleiding verkoopstylingNu ook 4-daage LNV opleiding

Met ingang van januari 2013 heeft het TrainingsCentrum Vastgoedstyling en Woningpresentatie van de Styling Concepts Group het trainingsaanbod uitgebreid met een 4-daagse opleiding LNV Verkoopstylist speciaal voor ondernemers, zoals interieurstylisten, (assistent)makelaars, eigenaren woonwinkels, fotografen e.a.

Lees meer
Verkoopstyling Nieuws van House of KikiVerkoopstylisten boeken succes

De verkoopstylisten en verkoopcoaches van House of KIKI hebben het drukker dan ooit ondanks, of dankzij, de huidige woningcrisis.

Lees meer
Verkoopstyling tipsPraktische verkoopstyling tips

Verkopers en hun makelaars kunnen in deze moeilijke tijden wel wat tips gebruiken. Hier wat tipjes van de verkoopstylingsluier opgelicht.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures