verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Interieuradvies Vastgoedstyling nieuws

 
Verkoopstylist aanmelden

Verkoopstylist aanmelden

Ben jij thuis in de wereld van verkoopstyling? Dan is de moeite waard om je aan te melden op verkoopstyling-online.nl. Verkoopstyling-online.nl is het grootste verkoopstyling portal van Nederland met heel veel praktische verkoopstyling informatie, tips en een overzicht van professionele verkoopstylisten

lees meer

Neutrale kleuren zijn saai?

In het algemeen verstaan we onder neutrale kleuren de witte, beige, grijze en vaak ook zwarte en bruine tinten. Aan deze kleuren worden kenmerken toegekend als saai, onopvallend, veilig en rustig.
lees meer


Gouden verkoopstyling tips

10 gouden verkoopstyling tips

Opnieuw, speciaal voor Verkoopstyling-online.nl enkele Gouden Verkoopstyling Tips van Ingrid van der Aa. Verzamel ze allemaal en doe er je voordeel mee!

lees meer
Haal meer winst uit je huis  Zamarra Oomes-Kok

Haal Meer Winst Uit Je Huis

Zamarra Oomes-Kok en Gentia Luyckx laten je kennismaken met verkoopstyling. In Haal meer winst uit je huis geven ze verkopers tips, trucs en vooral veel ideeën om hun huis beter te organizen

lees meer
LNV

LNV viert achtjarig bestaan

Op 1 februari 2014 bestaat de Styling Concepts Group – LNV acht jaar! Als pioniers in de wereld van verkoopstyling startte het LNV in 2006 met haar opleidingen tot gecertificeerd LNV Verkoopstylist en was daarmee de eerste in Nederland.

lees meer

Nieuwe website voor het LNV

Nieuwe website voor het LNV

28 oktober 2013 is de nieuwe website van het LNV live gegaan. De uitgebreide, eigentijdse en professionele website is een product van Forcez.nl en vervangt de oude LNV site, die op 14 maart 2008 online ging.

lees meer

Cubiqz! kartonnen meubels

Kartonnen meubels voor tijdelijke woningpresentatie. Een leegstaande woning verkopen? Het bedrijf CUBIQZ heeft dé oplossing. Slim inrichten met kartonnen meubels

lees meer
NVM

NVM lanceert verhuur systeem

De NVM heeft een systeem gelanceerd waarmee huiseigenaren hun woning via een NVM-makelaar, eenvoudig, tegen lage kosten en met toestemming van de hypotheekverstrekker tijdelijk kunnen verhuren.

lees meer


LNV 4 daagse opleiding verkoopstyling

Nu ook 4-daage LNV opleiding

Met ingang van januari 2013 heeft het TrainingsCentrum Vastgoedstyling en Woningpresentatie van de Styling Concepts Group het trainingsaanbod uitgebreid met een 4-daagse opleiding LNV Verkoopstylist speciaal voor ondernemers, zoals interieurstylisten, (assistent)makelaars, eigenaren woonwinkels, fotografen e.a.

lees meer
Verkoopstyling Nieuws van House of Kiki

Verkoopstylisten boeken succes

De verkoopstylisten en verkoopcoaches van House of KIKI hebben het drukker dan ooit ondanks, of dankzij, de huidige woningcrisis.

lees meer
Verkoopstyling tips

15 LNVĀ® Verkoopstyling tips

De NVM Openhuizendag! Een optimale presentatie van uw te koop staande woning is dan van groot belang. Ingrid van der Aa van het LNV geeft je 15 waardevolle verkoopstyling tips.

lees meer

Verkoopstyling tips

Praktische verkoopstyling tips

Verkopers en hun makelaars kunnen in deze moeilijke tijden wel wat tips gebruiken. Hier wat tipjes van de verkoopstylingsluier opgelicht.

lees meer
Steurstraat 7A Assen

Woning uitgelicht in Assen

Dit herenhuis is een lust voor het oog. De moderne rechte lijnen, de grote erker en de openslaande deuren aan de achterzijde geven het huis extra cachet.

lees meer
Verkopen? Stylen! Femke Apontoweil

Verkopen? Stylen!

Met verkoopstyling verkoopt een huis eerder en beter. Dit boek is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die een woning wil verkopen en deze optimaal wil presenteren. Voorzien van praktijkvoorbeelden en met daadwerkelijke oplossingen waarmee zelfs mensen met het minste gevoel voor styling op succesvolle wijze aan de slag kunnen.

lees meer


Elk huis van te koop naar Verkocht! Simone Kamberg

Elk huis van te koop naar verkocht

Het boek staat vol voorbeelden, tips en inzichten die schrijfster Simone Kamberg-de Jong in haar dagelijks werk heeft opgedaan en waarmee ze ogenschijnlijk onverkoopbare panden toch goed verkoopt.

lees meer

Voorbereiding Open Huizen Dag

Op zaterdag 5 oktober a.s. is er weer de NVM Open Huizen Route. Van 11.00 uur tot 15.00 uur ‘s middags stellen huizenbezitters hun te koop staande woning open voor huizenzoekers

lees meer

Veranderde huizenmarkt

De vastgoedmarkt zit sinds eind 2008 in Nederland op slot. Woningen staan langer te koop dan voorheen, de woningen verminderen in waarde en huiseigenaren blijven bij verkoop in veel gevallen achter met een restschuld. Hoe komen we hieruit en wat is eraan te doen? 

lees meer

Het Geheim van de verkoopstylist

Het geheim van verkoopstyling

Alles wat je moet weten om je huis beter te presenteren, zodat je je woning sneller en voor de beste prijs kunt verkopen heb ik verzameld in mijn E-boek over verkoopstyling: ‘Geheimen Van Een Verkoopstylist’.

lees meer


Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures