verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

More2Sell

 
gratis woonbrochures


interieuradvies

More2Sell

De Poorterstraat 12
2597 CS Den Haag
Telefoon: 0620221418
info@more2sell.nl
www.more2sell.nl

Je huis staat al enkele maanden te koop. Wel af en toe kijkers. Maar geen kopers. Hoe komt dat en wat ga je doen? Andere makelaar? Vraagprijs omlaag? Weer een keer adverteren? Schakel een verkoopstylist in van More2Sell en je huis wordt verkocht.

Verkoopstyling loont
Een huis kopen doe je ook met je hart. Daarom is de totale uitstraling van het huis en de eerste indruk vaak bepalend. Verkopers realiseren zich dat vaak niet. Ook omdat zij emotioneel verbonden zijn met hun oude huis. Een verkoopstyliste kijkt objectief naar de woning en adviseert huiseigenaren hoe zij hun woning het beste kunnen presenteren voor potentiële kopers. Ook op internet. Veelal in samenwerking met makelaars. Want ook zij beginnen in te zien dat verkoopstyling werkt. De gemiddelde tijd dat een woning te koop staat is nu gemiddeld drie maanden. Met verkoopstyling gaat dit aanzienlijk omlaag. En dat is fijn voor de huiseigenaar/verkoper en de makelaar.

Lege woning? Huur meubels en accessoires bij More2Sell
Al verhuisd naar uw nieuwe woning, maar uw oude woning is nog niet verkocht? More2Sell verhuurt meubels en accessoires om de te veropen woning tijdelijk in te richten. Onderzoek heeft uitgewezen dat een ruimte kleiner lijkt als het niet is ingericht en dat mensen niet door deze situatie heen kunnen kijken. Een lege woning heeft geen sfeer. More2Sell brengt de sfeer weer in huis.

Interieurstyling
Oude huis verkocht, nieuw huis aangekocht? Nieuw interieur, maar wat precies? Bij More2Live krijgt u advies van stylistes voor persoonlijk woonplezier. Wij helpen u graag op weg. Met ons persoonlijk advies op maat voelt uw nieuwe huis als een warme deken. Soms heb je een verfrissende blik van buiten nodig!

Gigi Loman is mede directeur en oprichtster van More2Sell, een interieurstylingbureau gespecialiseerd in het verkoopklaar maken van (leegstaande) woningen. Arlette Dinsbach, haar zusje en bedenker van het concept heeft ruim dertien jaar ervaring in de Haagse makelaardij. Gigi heeft twintig jaar ervaring in marketing, public relations en styling. Kortom een prima combinatie voor More2Sell. Gigi "Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en klantgerichtheid. Daarom is elke verkoopstylingopdracht maatwerk. Een huis kopen maar ook verkopen doe je niet alleen maar met je verstand. In het verkoopproces komt veel emotie om de hoek kijken. Het is de taak van de verkoopstyliste om daar zorgvuldig mee om te gaan. Ook kijk ik goed in wat voor wijk de woning staat, welke kijkers er op af komen. Daar stem ik het interieur op af. Het is geweldig om te zien hoe je vaak met weinig middelen een uitstekend resultaat krijgt. En dan is het absoluut een compliment als je ook nog de inrichting van de nieuwe woning mag doen! Om de kwaliteit en de kennis te bewaken ben ik toegetreden tot het LNV. Samen sta je sterker en een goede opleiding en begeleiding is belangrijk om dit vrije beroep te beschermen."

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures