verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

Pure Style styling

 interieuradvies

Pure Style styling

Bergselaan 390a
3038 CV Rotterdam
Telefoon: 06 41370177
anouk@pure-style.nl
www.pure-style.nl

Interieurstyling, Verkoopstyling, Interieurontwerp, Meubelverhuur, Kleuradvies, Inrichten modelwoningen, Inkoop accessoires, Gastvrouw voor OpenHuizenDag

 

Pure Style interieur l styling is een professioneel adviesbureau op het gebied van interieurstyling en verkoopstyling. Je kunt zowel particulier als zakelijk bij ons terecht. Daarnaast richten wij zowel leegstaande woningen als modelwoningen in. Wij houden van pure, stoere en sfeervolle interieurs.

Waarom?
Heb je zin in een nieuw avontuur op woon of werkgebied? Ben je net verhuisd of wellicht heb je een andere woning of (kantoor/horeca)pand op het oog. Heb je verbouwingsplannen of denk je aan een totaal nieuwe inrichting. Maar worstel je met de vragen; hoe geef ik mijn woning / zaak nu de juiste uitstraling? Welke kleuren en materialen kan ik gebruiken? Hoe moet ik alles nu indelen? Hoe creëer ik die persoonlijke sfeer, die mijn woning/ zaak tot mijn eigen plek maakt!

Wat...
"Ken je het gevoel van een vakantiehuisje op een mooie plek waar je geniet van alle rust, ruimte en comfort? Waar je na een heerlijke strandwandeling je hoofd helemaal leeg hebt gemaakt en daarna aanschuift aan een heerlijk gedekte tafel waar je met vrienden tot in de late uurtjes praat over de mooie dingen in het leven? Waar je geniet, gelukkig bent en denkt….. Ik voel me thuis!"

Hoe!
Ik, Anouk Stok van Pure Style, wil zo'n thuis voor jou creëren. Het gaat mij om de ideale balans tussen comfort, functionaliteit en detail, zo maak ik van elk interieur een ideale plek om te wonen of te werken. Een plek waar je je in je element voelt.

En...
Mocht je jouw huis nou willen verkopen, dan help ik je met het verkoopklaar maken van je woning zodat deze bij zoveel mogelijk potentiële kopers in de smaak valt, zodat deze sneller wordt verkocht tegen een zo hoog mogelijke prijs. Indien je woning al leeg staat kan ik deze tijdelijk inrichten met meubels en accessoires, want een volledig ingerichte woning verkoopt sneller dan een leegstaande.

It's just a matter of giving your interior Pure Style!

gratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures