verkoopstyling en verkoopstylisten
Verkoopstyling-online.nl

WoonhuissStyliste verkoopstyling

 
interieuradvies

WoonhuisStyliste

Dordrecht
Telefoon: 078-7802305
info@woonhuisstyliste.nl
Woonhuisstyliste

Staat uw woning te koop en bent u op zoek naar potentiële kopers?

Verkoopstyling en een goede woningfotografie helpen u hierbij.

U heeft uw keuze gemaakt en gaat verhuizen. Niet alleen gaat u nu op zoek naar een nieuwe woning, maar ook uw huidige woning moet verkocht worden. Door het grote aanbod op de woningmarkt ervaren vele verkopers het verkopen van hun huis als een lastig en langdurend proces. Maak daarom gebruik van verkoopstyling.

Want weet u wel zo zeker dat uw woning geschikt is voor de verkoop.

U heeft uw woning namelijk ingericht naar uw persoonlijke smaak. En omdat u er al een tijdje woont ziet u vaak niet meer de dingen waar een kijker op af kan knappen. Laat daarom een verkoopstyliste als onafhankelijk persoon naar uw woning kijken. Zo weet u zeker dat de woning de aandacht krijgt die het verdient.

Verkoopstyling

Verkoopstyling is niet hetzelfde als interieurstyling. Bij interieurstyling wordt de inrichting naar de smaak van de huidige bewoners gemaakt en is dus erg persoonlijk. Bij verkoopstyling wordt de woning juist zo ingericht dat het een breed publiek aanspreekt. Een ander groot verschil is dat er bij verkoopstyling juist zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de aanwezige spullen.

Woningfotografie

Als uw woning neutraal en aantrekkelijk is ingericht voor de verkoop, is het van belang dat de juiste foto’s van uw woning gemaakt worden. Immers, foto’s verleiden potentiële kopers om de woning te bezichtigen. De WoonhuisStyliste verzorgt voor u ook de fotografie. Zo weet u zeker dat de presentatie op alle punten klopt.

Verschillende diensten

De WoonhuisStyliste geeft u zelf de keus in hoeverre u zelf toepassingen kan doen in het huis. Zij loopt met u uw woning door en geeft advies over de presentatie van de woning. En heeft u zelf geen tijd om de woning opnieuw in te richten, dan doet zij dit ook voor u.

De WoonhuisStyliste kan u ook verschillende aanvullende dienst aanbieden. Zoals het opknappen van de tuin of achterstallig onderhoud. Ook is het mogelijk woningen in te richten die leeg staan.

De WoonhuisStyliste

De WoonhuisStyliste geeft hulp & advies bij woningpresentaties. Dit kan op het gebied zijn van verkoopstyling of interieurstyling. Mocht u dus gaan verhuizen en wilt u graag advies krijgen over de inrichting van uw nieuwe huis dan bent u bij de WoonhuisStyliste ook op het goede adres.

Ga voor meer informatie naar www. Woonhuisstyliste.nlgratis woonbrochuresGratis woonbrochures


Gratis woonbrochures