Kleur- en stylingadvies voor je interieur

Persoonlijke interieuradviezen voor jouw huis? Of persoonlijke interieuradviezen leren geven? Wij hebben een aantal leuke tips voor je genoteerd im dit helemaal te rocken! Benieuwd? Lees dan verder!

123wonen
Professioneel advies inschakelen?

- Heb je een nieuwe woning? - Wil je je huidige woning anders inrichten? - Twijfel je ook regelmatig of je nu wel de juiste verlichting in huis gebruikt? Misschien is het dan nu tijd om professioneel advies te krijgen op het gebied van kleurgebruik en styling voor je interieur. Het juiste kleurgebruik en de styling van je interieur zorgen er nog meer voor dat "jouw huis ook jouw thuis gaat worden"! Wil je een advies op maat? 

Interieuradvies n.a.v. een bezoek 

Wil jij graag hulp inschakelen van échte professionals? Dan kun je verwachten dat er een bepaalde 'standaard' werkwijze is die wordt gehanteerd door adviseurs. Zo kun je samen met hen de ruimtes bekijken waarvoor je het advies kunt gebruiken. Tijdens het bezoek wordt er dan vaak gekeken naar o.a. de functie van de ruimten, de kleuren, de materialen, de verlichting en indeling. Ter plekke krijg je advies in de vorm van eenvoudige, creatieve oplossingen die direct uitvoerbaar zijn. 

Interieurworkshop: Kleur en styling voor je interieur in Naarden

Voel jij je een complete leek op het gebied van kleur & styling? Dan is het zelfs mogelijk om hiervoor cursussen en workshops af te nemen. Tijdens deze workshops krijg je de basis hiervan geleerd en leer je vaak ook hoe jijzelf de volgende die je spreekt kunt adviseren. Vele hebben na het nemen van één of meerdere workshops als direct een idee wat ze met de ruimte/woning willen doen. Tijdens sommige workshops werk je ook het plan uit zodat je uiteindelijk met een stylingplan naar huis kunt gaan. Klinkt goed toch?!

Terug
Gerelateerde artikelen