Tips en trends

Wat zijn de interieurtrends voor 2021 en wat worden de interieurtrends voor 2022?! Er zijn zoveel factoren die de designtrends elk jaar beïnvloeden. De afgelopen jaren hebben de veranderingen in de wereld een grote invloed gehad op hoe we onze huizen gebruiken.
We hebben nog steeds te maken met de oorzaken en gevolgen van een lockdown, op meer dan één manier. En huidige en opkomende woningtrends is slechts een klein deel van dat effect. Sommige trends zijn er al een tijdje en andere komen net boven water. Hier zijn enkele belangrijke ideeën en ontwerptrends voor 2022 waarvan wij denken dat we ze veel zullen zien!

Je huis verbouwen, waar betaal je het van? 27-12-2021 Vooruitdenken over hoe je jouw thuisproject kunt financieren, is essentieel om hoofdpijn in de toekomst te voorkomen. Er zijn veel verschillende opties om voor jouw thuisproject te betalen, afhank[...] Populariteit online huizenjacht neemt toe 27-12-2021 Het internet maakt het niet alleen gemakkelijker om door de lokale woningvoorraad te bladeren. Je kunt ook jouw smartphone of computer gebruiken om woningen te vergelijken, hypotheken te zoeken, e[...] Een slimme thermostaat bezuinigt 27-12-2021 Een slimme thermostaat kan worden bediend met een telefoon, tablet, slimme luidspreker of ander apparaat met internetverbinding. Met slimme thermostaten kun je jouw gewenste temperatuurinstellinge[...] Het energielabel, allemaal verplicht zuinig zijn 27-12-2021 Iedereen die wel eens online naar een woning heeft gejaagd, is waarschijnlijk belangrijke informatie over het energielabel van de woning tegengekomen. Deze informatie is belangrijk, omdat je zo sn[...] Mogelijkheden onderhuur 27-12-2021 Een onderhuur contract, is een contract waarbij een huurder zijn huis of appartement aan een andere persoon verhuurt terwijl zijn naam nog op de huurovereenkomst staat.  Dit verschilt van he[...] Bespaar op jouw huishoudelijke kosten 27-12-2021 Er is veel dat je kunt doen om jouw huiselijke uitgaven onder controle te houden en elke maand meer van jouw geld te besparen. Een truc tot financieel succes is om elke keer dat je het uitgeeft te[...] Wat is een constructieve manier om je netwerk te vergroten? 17-06-2020 Je netwerk vergroten met de Pro-actieve relatie vraag Iedereen heeft zo zijn of haar eigen technieken voor het voeren van een verkoopgesprek. Wij willen je graag laten zien hoe je jouw relaties kun[...]

Minimalistisch

Er zijn zoveel manieren om minimalistisch leven te interpreteren. Er zijn veel praktische ideeën over waarom leven met minder spullen en bewust omgaan met de dingen die we bezitten, een betere levensstijl kunnen opleveren. Dus als je van minimalistisch design houdt, zal het bewust zijn van je interieurkeuzes een natuurlijk onderdeel van het proces zijn. Zo niet, dan is het iets dat hoe dan ook wordt omarmd. Betekenisvolle en functionele decoritems kiezen die op de een of andere manier de ruimte en je ten goede komen.

Veel natuurlijke materialen en kleuren

Wij geloven dat we in 2022 een focus zullen zien op natuurlijke materialen en kleuren, vooral in ruimtes zoals woonkamers. Individuen zijn op zoek naar een meer verantwoorde benadering van ontwerp, zodat hun woonruimtes "langer leven" door elementen op te nemen die hun omgeving inkapselen.

Tinten van groen

Groen is een kalmerende en rustgevende kleur die wordt geassocieerd met groei en natuur. En er zijn tal van manieren om de groene trend te integreren. Door planten en natuur in huis te halen en behang te gebruiken. Het gebruik van botanisch behang is een geweldige manier om in te spelen op de natuurlijke trend. Of gebruik gewoon kleuraccenten in stoffering.