Tips en trends

Wat zijn de interieurtrends voor 2021 en wat worden de interieurtrends voor 2022?! Er zijn zoveel factoren die de designtrends elk jaar beïnvloeden. De afgelopen jaren hebben de veranderingen in de wereld een grote invloed gehad op hoe we onze huizen gebruiken.
We hebben nog steeds te maken met de oorzaken en gevolgen van een lockdown, op meer dan één manier. En huidige en opkomende woningtrends is slechts een klein deel van dat effect. Sommige trends zijn er al een tijdje en andere komen net boven water. Hier zijn enkele belangrijke ideeën en ontwerptrends voor 2022 waarvan wij denken dat we ze veel zullen zien!

Minimalistisch

Er zijn zoveel manieren om minimalistisch leven te interpreteren. Er zijn veel praktische ideeën over waarom leven met minder spullen en bewust omgaan met de dingen die we bezitten, een betere levensstijl kunnen opleveren. Dus als je van minimalistisch design houdt, zal het bewust zijn van je interieurkeuzes een natuurlijk onderdeel van het proces zijn. Zo niet, dan is het iets dat hoe dan ook wordt omarmd. Betekenisvolle en functionele decoritems kiezen die op de een of andere manier de ruimte en je ten goede komen.

Veel natuurlijke materialen en kleuren

Wij geloven dat we in 2022 een focus zullen zien op natuurlijke materialen en kleuren, vooral in ruimtes zoals woonkamers. Individuen zijn op zoek naar een meer verantwoorde benadering van ontwerp, zodat hun woonruimtes "langer leven" door elementen op te nemen die hun omgeving inkapselen.

Tinten van groen

Groen is een kalmerende en rustgevende kleur die wordt geassocieerd met groei en natuur. En er zijn tal van manieren om de groene trend te integreren. Door planten en natuur in huis te halen en behang te gebruiken. Het gebruik van botanisch behang is een geweldige manier om in te spelen op de natuurlijke trend. Of gebruik gewoon kleuraccenten in stoffering.