Tips van een verkoopstylist

Heb je besloten om je huis te verkopen? Styling vergroot de kansen op de hoogst mogelijke verkoopprijs aanzienlijk en met een beetje planning kun je jouw huis zelf inrichten als een professional.
Maak je huis verkoop-ready met deze deskundige verkoopstyling tips van een verkoopstylist.
Als je overweegt jouw huis te verkopen, dan is het tijd om te gaan kijken hoe je jouw woning het beste te koop kunt presenteren. Slimme decoratietrucs kunnen helpen om de sterke punten van een huis naar voren te brengen en potentiële kopers een betere indicatie te geven van de grootte van de woonruimte. Een goed ingerichte kamer kan ook helpen een beeld te schetsen van hoe verschillende ruimtes kunnen worden gebruikt. De eerste indruk die potentiële kopers van jouw eigendom hebben, is door middel van foto's, en dit is waar een goede interieur styling het verschil kan maken. Hier zijn een aantal handige tips om je op weg te helpen en je te helpen jouw huis als een verkoopstylist in te richten.

123wonen
Voeg wat planten toe

Badkamers, met hun uitgestrekte tegels en glas, zullen zeker profiteren van wat planten. Wij stellen voor om een plantje op de wastafel toe te voegen in combinatie met een stijlvolle zeeppomp.

Selecteer een kleurenschema

Vasthouden aan een kleurenpalet zorgt voor onmiddellijke samenhang. Neutraal is het beste bij het stylen om te verkopen, maar als je graag gedurfde tinten wilt gebruiken, beperk deze dan tot twee sterke tinten. Voeg kleur toe met kussens en kunstwerken, maar houd de belangrijkste stukken neutraal. Nadat je je kleurenschema hebt gekozen, verwijder je alle overbodige meubels die niet in je palet passen.

Accentueer ruimte en licht

Plaats geen groot meubelstuk voor een raam, omdat dit de stroom van natuurlijk licht onderbreekt en het uitzicht op de tuin (als je een tuin hebt) blokkeert. Voor een woonkamer stellen wij voor om in plaats daarvan twee fauteuils of een laaggelegen meubel te proberen. Het oogt lichter en je kijkt er makkelijker doorheen de tuin in.

Terug
Gerelateerde artikelen