Verkoopstyling tips 

Wij vinden het geven van tips rondom het verkopen van je huis enorm leuk! Dit kon je wellicht zelf ook al invullen, maar we wilden dit toch nog even met je delen. Hieronder hebben we enkele tips voor je geplaatst waar je lekker doorheen kunt lezen. Hopelijk heb je hier wat aan en hebben wij kunnen bijdragen aan het verkopen van je woning!

123wonen
Interieuradvies

Ben je toe aan een andere inrichting of verbouwing van je huis of bedrijfsruimte en op zoek naar inspiratie, maar je weet niet precies waar je moet beginnen? Wat kun jij dan verwachten van een partij die je interieruadvies verleent? Vaak begint dit advies met een intakegesprek waarin je jouw wensen kenbaar maakt, maar wordt het fotograferen en opmeten van de ruimte wordt uitgewerkt. Dit draagt allemaal bij zodat er een persoonlijk en op maat gemaakt advies kan worden gegeven. Het advies bestaat vaak uit een plattegrond met meubelopstelling, een verlichtings- en een kleurenplan, evenals een sfeerontwerp d.m.v. een collage en een moodboard. In sommige gevallen wordt het zelfs door middel van een presentatie aan je toegelicht. 

Stylingplan

Ook wordt er vaak een stylingplan opgemaakt om een andere sfeer te creëren. Hierbij is een verbouwing of de aanschaf van nieuwe meubels niet altijd nodig. Kleine veranderingen kunnen al een groots effect hebben! Je krijgt deskundige tips voor de gewenste sfeer in je woon- of werkomgeving. Er wordt gekeken naar het groeperen van meubels, het juist ophangen van schilderijen, het toepassen van planten en bloemen, de juiste verlichting, kleur- en materiaalgebruik. Dit basisadvies wordt vaak in een Stylingplan voor je beschreven.

Personal Shopper

In sommige gevallen is het ook mogelijk om voor een zoekopdracht naar stijlvolle meubels en woonaccessoires een 'personal shopper' in te schakelen. Het bespaart je tijd en bovendien kunnen dure miskopen worden voorkomen. Ook zij je vaak helpen bij het daadwerkelijk inrichten van de ruimte en/of woning.

Verkoopstyling

Heb je plannen om je huis te verkopen? Of staat je huis al een tijdje te koop? Door je huis zo goed mogelijk te presenteren is de kans op verkoop groter. De eerste indruk telt! Verkoopstyling is een advies voor het verkoopklaar maken van jouw woning. Je krijgt tips hoe je de woning aantrekkelijker voor potentiële kopers kunt maken door veranderingen in kleur en sfeer aan te brengen. Het resultaat is een overzichtelijk, fris en ruimtelijk interieur dat neutraler en toegankelijker overkomt.

Terug
Gerelateerde artikelen